Ugentlige hold

I efterårssæsonen 2022 underviser jeg to hold i Ro’s Kilde Helsecenter.
Mandag morgen kan du starte ugen med en omgang ‘Godmorgen yoga’ fra kl. 7.00-8.00 og om formiddagen kan du gå til ‘Blid gravidyoga’ fra kl. 9.00-10.30.

Morgenholdet er for dig der ønsker at starte ugen med bevægelse og ro, inden du måske skal videre på arbejde.

Mit formiddagshold er til dig der er gravid. Fra kl. 9.00-10.30 underviser jeg blid og rolig gravidyoga, hvor vi afslutter med en dejlig lang afspænding. Læs mere om holdet længere nede.

Jeg fortsætter mine to hold ‘Godmorgen Yoga’ samt ‘Gravidyoga’ frem til juleferien i samme tidsrum om mandag. Se mere under ‘Tilmeld dig’.

Godmorgen yoga

På mit mandagsyogahold kan du komme godt i gang med ugen, med god energi og bevægelse for kroppen. I yoga arbejder vi med at skabe forbindelse mellem krop og sind og når vi starter ugen med at gøre noget godt for vores krop, giver vi samtidig sindet mulighed for at nulstille og gøre klar til en ny uge. Morgentimerne hos mig tager udgangspunkt i klassisk Hatha Yoga, men vil også indeholde flow- og styrkeøvelser. Uanset om du har et stillesiddende eller et fysisk hårdt arbejde, har din krop brug for at bevæge sig, få styrke og bevare sin mobilitet. Vi vil desuden have fokus på simple åndedrætsøvelser og slutte af med en kort afspænding hver gang.

Holdet starter allerede kl. 7.00, så du kan nå videre på arbejde efterfølgende. Jeg håber du har lyst til at starte ugen med mig.

Der er plads til 12 på holdet.

Blid gravidyoga

Mandag formiddag underviser jeg halvanden times blid og rolig gravid yoga. Holdet er for alle gravide, men er især godt for dig som nærmer sig termin eller har nogle udfordringer i din graviditet.
Gravidyoga er nænsom bevægelse for din gravide krop. Yogaen er med til at bevare din smidighed, kan virke smertelindrende og øger din kropsbevidsthed. Yogastillingerne kan desuden være forberedende til din kommende fødsel.

Yoga for gravide, er ikke kun bevægelse for dig og din krop. Der er også et stort fokus på din mentale sundhed som gravid. Som gravid gennemgår man mange følelser, og man kan ofte føle at hormonerne løber løbsk. Måske oplever du også et øget stressniveau, flere bekymringer og tankemylder. Her hjælper gravidyoga med at få ro på tankerne og sindet. Det gør vi blandt andet gennem blide og rolige yogastillinger samt en lang afspænding til slut i timen. Gennem meditation og afspænding arbejder vi desuden med at skabe fortrolighed med den voksende mave og skabe tilknytning til det lille barn i maven.

Hele timen igennem er der fokus på yogastillinger og bevægelse som er blide for din krop. Vi gør brug af puder og tæpper til at støtte kroppen og gøre stillingerne behagelige. Derfor er timen især god for dig, som har bækkensmerter eller nærmer sig termin. Men har du andre udfordringer i din graviditet som væske i kroppen, udpræget kvalme, plukveer, overvældende træthed, stress og bekymringer mm. så er dette hold et godt sted du kan komme og være lige som du er. Måske kan yogaen endda hjælpe på nogle af dine udfordringer. Jeg tilpasser løbende timen og stillingerne så der bliver taget hensyn til dine behov.
Skriv endelig til mig hvis du er i tvivl om holdet er noget for dig eller du har nogle særlige udfordringer, så tager vi en snak.

 

Læs mere om praktisk information og tilmeld dig under ‘Tilmeld dig‘.