Om mig

Mit navn er Lea Olsen Reinemo og jeg underviser i Hatha, børne- og gravidyoga. Min rejse med undervisning startede allerede for 10 år siden, da jeg startede som gymnastisktræner i den lokale gymnastikforening. I mange år havde jeg forældre/barn gymnastikhold og var på mange kurser indenfor børn og bevægelse. I min fritid begyndte jeg at dyrke yoga og hurtigt voksede min interesse for yogaens verden. Jeg startede med først at uddanne mig som børneyogalærer, da jeg også var ved at uddanne mig til dagtilbudspædagog. Derved fik jeg mulighed for at forbinde mit arbejde og fritidsinteresser. Jeg har nydt at lave yoga med en masse skønne børn i dagtilbud og også brugt yogaen aktivt med mine gymnastikhold.

Min interesse for yoga voksede mere og mere, og i sommeren 2019 tog jeg til Holland for at tage min Hatha Yogauddannelse. Dette endte med ikke blot at være en uddannelse men også en personlig rejse. Uddannelsen krævede disciplin, vilje og styrke eftersom vi både havde et tæt pakket dagsprogram, men også fordi vi skulle efterleve yogisk livsstil. Fordi jeg tog uddannelsen i Holland var der yogier fra mange forskellige lande og dette skabte stor rummelighed og mangfoldighed. Yogaens verden byder på mange fantastiske værdier, som jeg har taget med mig hjem og prøver at leve efter i dag.

Min seneste uddannelse i yogaens univers er gravidyogalærer, som jeg læste mens jeg var gravid og inden jeg gik på barsel med min datter. Nu er min barsel ved at være slut og jeg brænder for at komme ud og undervise yoga igen. Jeg håber, at jeg kan videregive glæden ved yoga og være med til at inspirere til mere bevægelse, ro og mindfulness i din hverdag.

 

Kort om min undervisning

Jeg har flere års erfaring inden for undervisning af børn og voksne og det er vigtig for mig at alle føler sig velkomne på mine hold. Mine hold henvender sig især til dig, som er ny i yogaens verden, eller dig, der har dyrket lidt yoga og gerne vil dykke mere ned i yogaens univers. Jeg forsøger løbende at tilpasse min undervisning, til dem der er på holdet, og tager hensyn til eventuelle skader eller særlige behov.

Uddannelser

International certificeret Hatha yogalærer fra Arhanta Yoga Ashram i Holland (RYT 200 t)

Børne yogalærer ved YogaRollinger (RCYT 95 t)

Gravid yogalærer ved Hélt gravid (110 t)

Uddannet dagtilbudspædagog (Campus Carlsberg 2020)